Xtrfy M42 gaming mouse: calitate Scandinavă pentru jucătorii de eSport nerestricționați

Pagina principală Știri Xtrfy M42 gaming mouse: calitate Scandinavă pentru jucătorii de eSport nerestricționați
06.06.2022

Este cunoscut faptul că compania suedeză Xtrfy este un producător de renume mondial de periferice de gaming de înaltă calitate, ceea ce face ca fiecare joc să fie cât mai confortabil și eficient. Iar noul produs al mărcii - Xtrfy M42 - nu este o excepție. La urma urmei, acest mouse are multe caracteristici remarcabile care vor fi cu siguranță apreciate atât de amatori, cât și de profesioniștii din lumea eSports.

Printre acestea: un design atractiv, formă reglabilă, senzor precis și calitate ridicată a construcției (a rămas neschimbată). În plus, datorită designului ultra-ușor al lui M42, acesta poate deveni literalmente o extensie a mâinii tale.

Xtrfy M42 Caracteristici speciale:

  • Cinci opțiuni diferite de culoare a caroseriei.
  • Construcție ultra-ușoară.
  • Formă simetrică convenabilă cu părți interschimbabile pentru a regla dimensiunea mouse-ului.
  • Cel mai productiv senzor de jocuri Pixart - 3389.
  • Omron cu 20 de milioane de click-uri switch-uri.
  • Microcontroler ARM pe 32 de biți pentru viteză și stabilitate fără compromisuri în timpul jocului.

Scopul livrării

Într-o cutie elegantă, proprietarul va găsi un mouse de gaming M42 și două capace suplimentare pentru două taste de tastatură mecanică Xtrfy. În plus, dispozitivul vine cu un panou spate detașabil opțional, precum și picioare din teflon, ceea ce va fi un bonus frumos pentru utilizator. Există, de asemenea, autocolantul cu sigla Xtrfy și documentația în cutie. Pentru a rezuma, utilizatorul primește un set decent de accesorii pentru computer, care are tot ce ai nevoie pentru o experiență grozavă de joc.

Design și construcție

Am avut norocul să facem o recenzie a mouse-ului Xtrfy M42 RGB White într-o culoare albă elegantă. În plus, producătorul are în ofertă și o versiune retro a mouse-ului, precum și modele în culorile negru, albastru și roz. Prin urmare, potențialul proprietar are din ce să aleagă, pentru că fiecare culoare este specială și cool în felul ei. Încântarea vizuală este adăugată de iluminarea de fundal a întregului corp al mouse-ului, completând culoarea principală a perifericelor de joc.

Vorbind despre design, Xtrfy M42 este extrem de ușor și are o formă simetrică drăguță. Cântărește doar 59 g. În același timp, având o greutate atât de mică, M42 este perfect asamblat și are o construcție solidă. Chiar și în scenariul de utilizare activă, nu se slăbește, nu se balansează sau atârnă. Corpul acestui mouse este realizat din plastic de înaltă calitate, care nu se îndoaie atunci când este apăsat și este special conceput pentru bătălii lungi de jocuri. Piesele interschimbabile (concepute pentru a regla dimensiunea Xtrfy M42) sunt, de asemenea, bine fixate și „se potrivesc” în siguranță pe mouse-ul de gaming.

O ușurință deosebită a designului este asigurată de perforarea specială în formă de faguri, care acoperă aproape întreaga suprafață a mouse-ului. Spre deosebire de alți șoareci competitori, perforarea se face nu numai pe părțile superioare, ci și pe ambele părți și în partea de jos a M42. În ciuda faptului că mouse-ul este aproape în întregime decorat cu găuri sau „faguri”, toate părțile sale interne sunt acoperite cu un strat protector care protejează componentele de praf și umiditate.

Dar principala caracteristică a designului M42 RGB White sunt două panouri interschimbabile (dintre care unul este preinstalat). Adică, proprietarul M42 primește doi șoareci de gaming simultan, deoarece aceste accesorii vă permit să ajustați manipulatorul la propriile preferințe (în special, schimbarea tipului de prindere și a senzației generale tactile).

Primul panou vă ajută să aveți un control mai bun asupra mouse-ului datorită contactului său strâns cu interiorul palmei. În timp ce al doilea oferă o prindere cu degetul sau „unghii”, ceea ce face ca mouse-ul să se miște mai liber și mai lin pe suprafață. Indiferent de panoul pe care l-ați ales, dispozitivul se află în mână în mod fiabil și confortabil, astfel încât proprietarul trebuie doar să aleagă forma care va fi mai acceptabilă și mai confortabilă pentru el/ea.

Suprafața inferioară a M42 are picioare largi de teflon. Au un cârlig special pentru a le uşura schimbarea cu altele noi atunci când sunt uzate. Apropo, kitul include un set complet de picioare interschimbabile (după cum am menționat mai sus), astfel încât proprietarul să nu fie nevoit să le caute la vânzare.

Iluminare de fundal și reglare DPI

Ca parte a unei bune tradiții, Xtrfy M42 nu are software, așa că toate setările pot fi făcute direct pe dispozitiv folosind taste și comutatoare. În partea de sus (în spatele rotiței de defilare), se află cheia care este responsabilă pentru comutarea luminii de fundal. Adică, proprietarul poate regla cu ușurință luminozitatea și modurile de iluminare de fundal cu un clic.

Există două taste pe partea stângă a mouse-ului. Și mai multe chei sunt ascunse pe panoul de jos. Acestea sunt tasta de comutare DPI și glisorul frecvenței de sondare, care are trei poziții - 125 Hz, 500 Hz și 1.000 Hz. În general, dacă utilizatorul trebuie să ajusteze viteza de reacție a mouse-ului, totul este la îndemână, fără a fi nevoie să instaleze software suplimentar.

Cablu

Acum, să vorbim despre cablul paracord Xtrfy EZcord, deoarece merită o atenție specială. Cablul are 1,8 m lungime, ceea ce este super util pentru cei care folosesc un mouse cu un PC desktop. Cu toate acestea, dacă un astfel de cablu este prea lung pentru dvs. - cablul are un sistem de înfășurare care vă permite să alegeți lungimea dorită.

Cablul în sine este decorat cu o țesătură moale. Este plăcut de ținut în mână, în plus, protejează perfect împotriva îndoielilor în timpul bătăliilor aprige ale jocurilor.

Funcționalitate

În ceea ce privește „umplutura” Xtrfy M42, tastele principale sunt switch-uri Omron, cu o durată de viață de 20 de milioane de apăsări de taste. Acest lucru este destul de frumos chiar și pentru un jucător profesionist, ceea ce este un raport calitate-preț bun, având în vedere prețul accesibil al lui M42.

De asemenea, roata de defilare s-a dovedit a fi bună: o deplasare lină, moale, silențioasă în funcționare - este o adevărată plăcere de utilizat.

Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu cel mai productiv senzor de gaming Pixart - 3389 completând cu un microcontroler ARM pe 32 de biți. O soluție excelentă care oferă viteză și stabilitate fără compromisuri de procesare a datelor în timpul jocului.

Rezumând

Mouse-ul de gaming Xtrfy M42 RGB întruchipează pragmatismul și rezistența scandinavă, care pot fi urmărite atât în design, cât și în componentele moderne. Minimalismul formelor, rafinamentul în fiecare element, acuratețea și confortul extraordinar chiar și în timpul bătăliilor de lungă durată vor fi utile oricărui jucător care se străduiește pentru victorie.

Caracteristici tehnice:

Xtrfy M42 RGB Gaming Mouse

  • Codurile produselor: XG-M42-RGB-BLACK, XG-M42-RGB-BLUE, XG-M42-RGB-PINK, XG-M42-RGB-RETRO, XG-M42-RGB-WHITE
  • Sensor - Pixart 3389
  • Iluminare de fundal RGB reglabilă
  • Omron esențial switch-uri pentru 20 milioane de apăsări de taste
  • CPI-adjustarea 400/800/1 200/1 600/3 200/4 000/7 200/16 000
  • Rata de sondaj 125/500/1 000 Hz
  • Viteza maximă 50 g
  • Greutatea 59 g

Produse din publicare
codul produsului: XG-M42-RGB-BLACK
nu este disponibil
 
Type positioner: mouse; Connection type: wired; Interface: USB; Sensor type: optic; Function: for games; Power: USB; Color: black Weight: 59 g
codul produsului: XG-M42-RGB-BLUE
1289 MDL*
nu este disponibil
 
Type positioner: mouse; Connection type: wired; Interface: USB; Sensor type: optic; Function: for games; Power: USB; Color: blue Weight: 59 g
codul produsului: XG-M42-RGB-PINK
1289 MDL*
nu este disponibil
 
Type positioner: mouse; Connection type: wired; Interface: USB; Sensor type: optic; Function: for games; Power: USB; Color: pink Weight: 59 g
codul produsului: XG-M42-RGB-RETRO
1399 MDL*
nu este disponibil
 
Type positioner: mouse; Connection type: wired; Interface: USB; Sensor type: optic; Function: for games; Power: USB; Color: gray Weight: 59 g
codul produsului: XG-M42-RGB-WHITE
nu este disponibil
 
Type positioner: mouse; Connection type: wired; Interface: USB; Sensor type: optic; Function: for games; Power: USB; Color: white Weight: 59 g
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri