Grătar electric ARDESTO GK-STC20

Pagina principală Știri Grătar electric ARDESTO GK-STC20
30.09.2022

Grătar electric cu o putere de 2000 W, control tactil, șase moduri automate de gătit, control al temperaturii, prăjirii și gradului de coacere, precum și determinarea automată a grosimii produsului. Deschiderea completă a plăcilor grătar permite utilizarea simultană a ambelor suprafețe, precum și posibilitatea de a seta temperatura separată pentru fiecare farfurie. Plăcile detașabile acoperite antiaderent și o tavă pentru colectarea grăsimilor și a altor deșeuri fac curățarea și spălarea dispozitivului convenabilă și ușoară.

Controlul tactil

Grătarul electric Ardesto GK-STC20 cu o putere de 2000 W este echipat cu un panou tactil și display comod si ergonomic care permite selectarea fie a modului de funcționare, fie setarea rapidă și ușoară a temperaturii dorite. Dispozitivul acceptă șase moduri automate de gătit: Friptură, Pui, Burger, Cârnați, Panini și Pește. Datorită posibilității de selectare a gradului de coacere și determinării automate a grosimii produsului, pregătirea unor adevărate capodopere culinare, ca în cele mai bune restaurante cu stele Michelin, va fi super ușoară și rapidă. Pentru bucătarii pasionați care iubesc să experimenteze în bucătăriile lor, există un mod manual de gătit.

Puternic și functional

Dispozitivul suportă diferite poziții ale plăcilor, iar o clemă specială prevăzută în design ajută la reglarea înălțimii presiunii cu capacul superior. Deschiderea plăcilor la 180° a grătarului permite utilizarea simultană a ambelor suprafețe, precum și posibilitatea de a seta temperatura separată pentru fiecare farfurie. Plăcile de încălzire cu acoperire antiaderentă asigură gătitul fără ulei și sunt potrivite pentru mașina de spălat vase. O tavă detașabilă pentru grăsime asigură curățarea și spălarea la îndemână a aparatului. Un strat special de izolare termică a mânerului dispozitivului asigură siguranța utilizării, iar un compartiment special prevăzut în design servește pentru depozitarea convenabilă a cablului de alimentare.

Produse din publicare
codul produsului: GK-STC20
1999 MDL*
nu este disponibil
 
Electric grill with a power of 2000 W, touch control, six automatic cooking modes, temperature, roasting, and doneness control, as well as an automatic product thickness determination. The full grill-plates opening allows using both surfaces simultaneously, as well as provides the possibility of separate temperature setting for each plate. Removable non-stick coated plates and a tray for collecting grease and other waste make cleaning and washing of the device convenient and easy.
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri