Noua serie „F300” de ceainice electrice Ardesto este prezentată în două culori – alb și roșu.

Pagina principală Știri Noua serie „F300” de ceainice electrice Ardesto este prezentată în două culori – alb și roșu.
26.09.2022

Corpul ceainicului electric este realizat din material din oțel inoxidabil vopsit. Fierbătorul este echipat cu element de încălzire ascuns care este ușor de curățat, fereastra de indicare a nivelului de apă 0,5-1,7 L vă ajută să verificați și să mențineți apa la nivelul corespunzător fără a fi nevoie să deschideți capacul. Iluminarea cu LED-uri a apei în timpul funcționării ibricului oferă o oarecare distracție în procesul de fierbere a apei, în special pe timp de noapte.

„Inima” acestui model este STRIX Controller Group, care alimentează fierbătorul și garantează 12 000 de cicluri de fierbere, protecție de siguranță la fierbere-uscare însoțită de protecție la supraîncălzire.

Baza de alimentare la 360° vă permite să rotiți fierbătorul în orice direcție de care aveți nevoie.

Produse din publicare
codul produsului: EKL-F300R
549 MDL*
nu este disponibil
 
Metal electric kettle in red color with Strix controller for protection against overheating. The capacity of the kettle EKL-F300R is 1.7 liters, and the stand provides 360° rotation. The stand, base and handle are made of black polycarbonate. The main part of the kettle is made of painted metal. Volume marks from 0.5 l to 1.7 l equipped with backlight.
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri