Sistem de difuzoare 2E Gaming SG300

Pagina principală Produse noi Sistem de difuzoare 2E Gaming SG300
20.05.2022

Pentru cei care caută un sistem de difuzoare modern - vești bune. Modelul 2E Gaming SG300, realizat într-un design stilat de joc, este deja în vânzare.

Sistemul de difuzoare 2E Gaming SG300 este destul de compact, realizat din plastic ABS durabil și are un factor de formă neconvențional. Panoul frontal are o iluminare de fundal RGB puternică. Datorită picioarelor cauciucate, se va prinde ferm pe orice suprafață.

În ciuda dimensiunilor mici de 72×82×120 mm, sistemul de difuzoare va mulțumi utilizatorul cu un sunet curat și profund. Sunetul de înaltă calitate va completa ecosistemul perifericelor și va spori efectul jocului. Controlul volumului este situat pe cablu, a cărui lungime este de 1,1 m. Greutate — 0,32 kg, ceea ce face posibil să o luați cu dvs. dacă este necesar. Compatibil cu Windows 10/7 și versiuni mai vechi, Linux, MacOS, Android.

Produse din publicare
codul produsului: 2E-SG300B
169 MDL*
este disponibil
 
2E Gaming SG300 compact speaker system has a stylish game design. The front panel has a bright RGB backlight. Despite the small size, SG300 has a deep pure sound. Unconventional form factor. High-quality sound will nicely complement the ecosystem of the peripherals and enhance the effect of the game. Compatible with Windows 10/7 and older versions, Linux, MacOS, Android.
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri