Cum să alegi un încărcător pentru gadgeturi

Pagina principală Produse noi Cum să alegi un încărcător pentru gadgeturi
03.08.2022

Utilizarea activă a smartphone-urilor, tabletelor și altor gadget-uri mobile înseamnă că acestea trebuie reîncărcate des și uneori mai des. Prin urmare, problema alegerii unui încărcător devine extrem de importantă. La urma urmei, nu numai viteza de încărcare depinde de aceasta, ci și performanța bateriei dispozitivului electronic și siguranța utilizării acestuia. În primul rând, ar trebui să acordați atenție unor factori atât de importanți precum tipul de încărcător și curentul de ieșire.

Original sau fără nume?

În prezent, printre accesoriile electronice există un număr mare de încărcătoare de la diverși producători. Ele pot fi împărțite în mărci originale, analogi de înaltă calitate ai producătorilor terți și universali.

Utilizarea dispozitivelor originale este cea mai sigură și eficientă, acestea fiind garantate a fi compatibile cu gadget-urile și au o durată lungă de viață. Însă prețul ridicat al acestor încărcătoare este motivul pentru care mulți utilizatori preferă modele mai ieftine, dar de calitate inferioară, care adesea defectează rapid, pot deteriora bateria, o supraîncălzi și chiar provoca un scurtcircuit. Datorită dispozitivelor de calitate scăzută, bateriile gadget se uzează mult mai repede și necesită încărcare din ce în ce mai des.

Curentul de ieșire corect este o operațiune fiabilă și sigură

Instrucțiunile pentru fiecare model de gadget conțin informații despre ce curent de ieșire ar trebui să aibă încărcătorul. De obicei, pentru smartphone-uri, acest parametru este de la 2A la 4A. Cu toate acestea, în cazul dispozitivelor ieftine, neoriginale, este posibil ca aceste informații să nu fie adevărate.

Vă recomandăm să alegeți numai mărci de încărcătoare testate de timp și experiență. Acești producători garantează utilizatorilor curent sigur și plăcere de utilizare.

Iată câteva opțiuni pentru dispozitivele de rețea care acceptă diferite protocoale și al căror curent și putere sunt garantate pentru a îndeplini specificațiile declarate:

2E-WC1USB18W-W

Încărcător de perete USB 2E QC3.0 DC5V/3A, Max 18W, alb

2E-WC1USBC20W-W

Încărcător de perete USB-C 2E PD3.0 DC5V/3A, 20W, alb

2E-WC2USB30W-W

Încărcător de perete USB 2E QC, PD, Max 30W, alb

2E-WC3USB65W-W

Încărcător de perete USB-C 2E GaN 65W, alb

Produse din publicare
codul produsului: 2E-WC1USB18W-W
89 MDL*
este disponibil
 
Network charger with one USB ports and a total current 3A. It allows to charge up one mobile device.
codul produsului: 2E-WC1USBC20W-W
nu este disponibil
 
Network charger with one USB-C ports and a total current 3A. It allows to charge up one mobile device.
codul produsului: 2E-WC2USB30W-W
nu este disponibil
 
Network charger 2E Wall Charger USB-C PD3.0. Universal Chipset ensures optimal charging speed for any device. Charge two devices at the same time with the 30W dual-port charger. Dual USB-A and USB-C ports enable faster charging of two smartphones or a smartphone and a tablet at once, making it ideal for people with several devices. The device is ideal for taking on a trip.
codul produsului: 2E-WC3USB65W-W
nu este disponibil
 
Network charger 2E Wall Charger GaN USB-C PD3.0 Dual. Boost your productivity and have more fun with a compact and powerful charger. We used Gallium Nitride (GaN) to make this 65W charger extremely small while maintaining high charging power, like for the MacBook Air. Its robust design makes it ideal for taking on a trip.
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri