Interfață termică de marcă ZALMAN ZM-STC8

Pagina principală Produse noi Interfață termică de marcă ZALMAN ZM-STC8
23.09.2022

Viața modernă este foarte strâns legată de electronica și tehnologia de diferite niveluri de complexitate. Dacă componentele funcționează continuu sau la limitele lor, acestea se supraîncălzi și sunt expuse la temperaturi ridicate, se pot defecta sau se pot deteriora.

Pentru a evita probleme serioase și pentru a prelungi durata de viață a echipamentului, este necesar să aveți grijă de întreținere cu utilizarea de compuși chimici speciali care contribuie la îndepărtarea activă a căldurii excesive din elementul de încălzire. Interfețele termice cu diferite compoziții de componente sau paste termice îndeplinesc acest rol.

Compania ZALMAN oferă o gamă largă de componente de calculator pentru crearea sau îmbunătățirea sistemelor informatice avansate. Sortimentul universal, soluțiile tehnologice unice, mulți ani de experiență și recunoașterea la nivel mondial a ZALMAN sunt componente importante ale succesului.

„INOVAȚIE COOL” este sloganul constant al ZALMAN din 1999. Astăzi, este o companie sud-coreeană modernă, cu mulți ani de experiență, prezentând o gamă actualizată de carcase, surse de alimentare, răcire pentru PC-uri și diverse accesorii utile, inclusiv interfețe termice.

Se folosesc pastele termice:

  • pentru întreținerea preventivă și de service a electronicelor, dispozitivelor industriale, echipamentelor de măsură;
  • instalați un sistem de răcire pe procesor;
  • pentru întreținerea mecanismelor auto (plăcuțe de frână) și altele.

ZALMAN oferă o gamă largă de interfețe termice - STC (Superconducting Thermal Compound). Ofertă fierbinte - pastă termică ZM-STC8.

Principala caracteristică a pastei termice și principalul său indicator de eficiență este conductivitatea termică. Depinde direct de compoziția chimică a compusului. Producătorul informează doar despre principalele componente ale pastei termice: dioxid de siliciu, oxid de aluminiu, oxid de zinc și nu indică proporțiile acestora în compoziția compusului.

ZALMAN ZM-STC8 cu un indice de conductivitate termică de 8,3 W/m-K - o categorie pentru profesioniști, garantează îndepărtarea eficientă a căldurii din procesor și componente ale sistemului informatic.

Pastă termică într-un pachet cu un volum de 1,5 g (seringă). Este convenabil în timpul utilizării și depozitarea etanșă. Capacul de plastic închide ermetic deschiderea recipientului. Pastă termică cu protecție fiabilă împotriva uscării.

Pe corpul seringii sunt plasate crestături speciale, cu ajutorul cărora este posibilă măsurarea cantității necesare de compus și monitorizarea volumului interfeței termice uzate în timpul utilizării.

Pasta termică cu o consistență moderat lichidă, un indice de vâscozitate de 350 ~ 480 Pa.s, constă din particule fin dispersate care funcționează în intervalul de temperatură de la -40 la +200 C0 și nu vor deteriora suprafața dispozitivelor.

Este important de reținut că interfața termică va funcționa eficient dacă este distribuită corect pe suprafață. În acest caz, modelul nu funcționează: cu cât este mai multă pastă, cu atât efectul este mai bun. Mai degrabă invers. Pasta termică umple elementele mici ale suprafeței și contribuie la contactul maxim al suprafeței care necesită răcire și dispozitivul de răcire. Prin urmare, este necesar să se distribuie cu atenție compusul pe suprafață, evitând acumularea excesivă a acestuia.

Interfața termică ZALMAN ZM-STC8 a participat în mod repetat la teste de grup și a primit recunoaștere, note mari la toți parametrii. Ne dorim ca dispozitivele să funcționeze mult timp și în mod fiabil, dacă este necesară înlocuirea pastei termice - ZALMAN ZM-STC8 va fi util.

Mulți ani de experiență, munca conștiincioasă a inginerilor de vârf din Coreea de Sud și recunoașterea la nivel mondial a calității excelente a produselor sunt ceea ce este ZALMAN astăzi. Viitorul cu ZALMAN este un sortiment modern actualizat și idei progresive pentru dezvoltarea afacerii.

Împreună cu ZALMAN avem încredere în noi realizări!

Produse din publicare
codul produsului: ZM-STC8
69 MDL*
este disponibil
 
Kind: Thermal grease in a syringe; Density: 2.6 g/cm3; Thermal conductivity: 8.3 W/m•K; Weight: 1.5 g;
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri