Holdingul internațional de distribuție ERC anunță extinderea contractului OpenText Cyber ​​Security pentru teritoriul Republicii Moldova.

Pagina principală Știri Holdingul internațional de distribuție ERC anunță extinderea contractului OpenText Cyber ​​Security pentru teritoriul Republicii Moldova.
24.03.2023

În februarie 2023, ERC International Distribution Holding a anunțat extinderea contractului si pentru Moldova cu unul dintre cei mai mari dezvoltatori de software din lume, OpenText, pentru produsele ce țin de securitatea cibernetică.

În 2023, diviziunea Micro Focus CyberRes a devenit parte a OpenText Cybersecurity. Combinarea portofoliilor de produse a două dintre cele mai mari companii de software de securitate cibernetică din lume a extins accesul partenerilor și clienților ambelor companii la tehnologii inovatoare, expertiză, și unui portofoliu unificat de soluții. 

OpenText Cybersecurity este o diviziune a companiei canadiene OpenText, care combină toate produsele din zona securitatii cibernetice pentru a asigura stabilitatea și securitatea sistemelor IT. Soluțiile de securitate cibernetică OpenText permit miilor de clienți din întreaga lume să-și protejeze datele, să gestioneze efectiv resursele IT ale companiei, să funcționeze efectiv, și în același timp, să se transforme din punct de vedere a rezilienței în fața amenințărilor informatice. 

OpenText Cybersecurity oferă un set de instrumente cuprinzător - o singură platformă de soluții integrate de securitate IT pentru organizații, și anume, soluții cu care serviciile IT pot preveni, detecta, răspunde la amenințări, restaura, investiga și respectă cerințele de reglementare ale autorităților de reglementare. 

«Cooperarea cu OpenText în direcția OpenText Cybersecurity în Moldova este un pas important pentru ERC, care va oferi clienților partenerilor noștri de afaceri soluții care ajută organizațiile să conducă afaceri de succes în timpul crizelor și pandemiilor, în vremuri de instabilitate financiară și înconjurate de amenințări cibernetice», a declarat Alexander Sopiak, Director al Diviziei de Soluții de Infrastructură ERC. 

Holdingul ERC, reprezentat în Ucraina de cel mai important distribuitor cu valoare adăugată - ERC, dezvoltă constant afaceri în grupul de țări din Europa de Est și CSI, are un portofoliu de peste 400 de contracte cu giganți din industria mondială și peste 5000 de dealeri și clienți. Peste 25 de ani de experiență în Ucraina, o echipă profesionistă, un complex logistic modern, un centru de servicii eficient, instrumente de marketing unice și relevante, precum și un complex de instruire cu mai multe module echipat pentru o varietate de sarcini determină principalele avantaje ale cooperării cu ERC.

 «Ne bucurăm că am început cooperarea cu holdingul ERC în calitate de distribuitor oficial al OpenText în zona securității cibernetice în Moldova. Suntem siguri, că partenerii noștri vor primi sprijinul tehnologic, financiar și de marketing maxim pentru dezvoltarea afacerilor reciproc avantajoase între companiile noastre», Nadezhda Flamanzeanu, CEE Channel Sales Manager OpenText Cyber ​​​​Security. 

ERC oferă partenerilor de afaceri suport calificat de pre-vânzare, marketing și tehnic în fiecare etapă: de la familiarizarea cu soluțiile de securitate cibernetică OpenText până la implementarea acestora. 

Cooperând cu ERC, puteți obține: 

  • consultări privind politica de parteneriat; 
  • asistenta si suport in vanzari catre clientul final; 
  • consiliere tehnică și asistență în demonstrații și proiecte pilot; 
  • instruirea atât a specialiştilor tehnici, cât şi a specialiştilor în vânzări; 
  • protecția proiectelor sub rezerva unor reguli și proceduri simple; 
  • extinderea ofertei finale cu solutii complementare. 

Pentru cooperare în direcția OpenText Cybersecurity, scrieți la e-mail: moldova@erc.international 

Micro Focus a devenit parte a OpenText, iar procesul de fuziune este finalizat. OpenText este una dintre cele mai mari companii de software din lume printre furnizorii de software pentru întreprinderi. Compania are sediul central în Waterloo, Ontario, Canada. Toate aceste evoluții pozitive sunt de așteptat să ajute profesioniștii din industrie să-și securizeze afacerile, să faciliteze gestionarea datelor, să obțină informații mai profunde și granularitate a conținutului corporativ și să gestioneze mai bine infrastructurile IT hibride și din ce în ce mai complexe cu noi instrumente de ultimă generație de la Micro Focus. și OpenText., care acoperă diverse domenii precum securitatea cibernetică, managementul operațiunilor digitale, modernizarea și protecția aplicațiilor, precum și inteligența artificială și analiza datelor.

Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri