Despre ERC Moldova

Pagina principală Despre ERC Moldova
 

ERC (Enhanced Resource Company), înființată în 1995, este membră a unui holding internațional cu sediul în Austria. Sediul principal și depozitul se află în Kiev (Ukraina), unde compania activează în domeniul distribuției pentru tehnică și articole de uz casnic, de birou, echipamente IT, electronice, industriale, accesorii, consumabile, etc.

Ca parte a unui holding internațional, ERC este una dintre cele mai de succes companii din Ukraina. Infrastructura companiei include un birou modern, centre logistice, de servicii și de instruire, precum și locații convenabile a oficiilor sale în din țară

Începînd cu primul an de activitate, compania ERC și-a stabilit standarde înalte de lucru, care au contibuit la succesul său, și în prezent, compania continuă să-și păstreze pozițiile de lider pe piața de distribuție.

ERC Holding este o întreprindere de succes în multe țări din întreaga lume, cu birouri în Elveția, Austria, Armenia, Azerbaidjan, Sakartvelo (Georgia), Belarus, Moldova, Kazahstan, și Uzbekistan

Biroul ERC Distribution Moldova a fost deschis în noiembrie 2020. În prezent, compania prezintă clienților săi peste 50 de mărci comerciale din sferele tehnologice și mărfuri de uz casnic. Compania are mai mult de 50 de parteneri de afaceri în toată țara, iar numărul acestora este în continuă creștere.

Principalul profil de activitate al ERC este de a lucra cu companiile și organizațiile partenere. Partenerii companiei sunt rețele de retail, magazine individuale sau online, companii tehnologice, integratori de sistem. Valorile cheie ale ERC pentru relații de afaceri puternice sunt cooperarea eficientă, relațiile strânse cu partenerii, concentrarea pe dezvoltare, sprijin și feedback. Consultanță profesională, schimb de experiență, dezvoltare și implementare a diferitelor sisteme de formare. Toate aceste aspecte reflectă principala strategie de lucru ale ERC.

Avînd la bază principiile holdingului, ERC Distribution Moldova este determinată să stabilească și să dezvolte parteneriate pe termen lung atât cu branduri bine cunoscute, cât și cu noi companii tinere.

ERC Distribution Moldova are sediul în Chișinău.

Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri