Webinar «Oracle E-Business Suite on Oracle Database Appliance Best Practices»

Pagina principală Produse noi Webinar «Oracle E-Business Suite on Oracle Database Appliance Best Practices»
15.03.2023

Vă invităm să participați la webinarul dedicat Oracle E-Business Suite (EBS) și Oracle Database Appliance (ODA).

Data: 22 martie 2023 

Ora: 17:00 

Înregistrare: Oracle PartnerCast: Oracle E-Business Suite on Oracle Database Appliance Best Practices | Learn Oracle | Oracle Global Partner Enablement

În cadrul webinar-ului, specialiștii Oracle vor explica implementarea Oracle E-Business Suite pe platforma Oracle Database Appliance, vor demonstra beneficiile rulării EBS pe ODA și vor prezenta exemple de implementare la clienți. 

Agendă: 

  • Oracle E-Business Suite (EBS) și Oracle Database Appliance (ODA) 
  • Beneficiile rulării EBS pe platforma ODA 
  • resursele recomandările pentru cele mai bune practici privind EBS pe AOD 
  • exemple de implementare clienți 

Oracle E-Business Suite este unul produsele majore Oracle. Cunoscut și sub numele de Oracle EBS, este un set integrat de aplicații de afaceri pentru automatizarea proceselor de management, al relațiilor cu clienții (CRM), planificarea resurselor întreprinderii (ERP), și managementul lanțului de aprovizionare (SCM) în cadrul organizațiilor. 

La rândul său, Oracle Database Appliance (ODA) integrează resursele software cu resursele de calcul, de stocare a datelor, și de rețea, pentru a furniza servicii variate de baze de date pentru o gamă largă de aplicații de procesare online a tranzacțiilor (OLTP), a bazelor de date în memorie (IMDB), și data warehouse. 

Oracle Database Appliance a fost dezvoltat ținând cont de cerințele Oracle Database, și este proiectat să fie simplu de implementat și simplu de întreținut, fiind o platformă excelentă pentru aplicații Oracle, inclusiv E-Business Suite (EBS). 

Înregistrează-te acum!

 

Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri