Începeți să depozitați corect cerealele împreună cu ARDESTO acum

Pagina principală Știri Începeți să depozitați corect cerealele împreună cu ARDESTO acum
28.09.2022

Dacă trebuie să așezați bine produsele pe rafturi, borcanele de depozitare ARDESTO vă vor fi la îndemână. Gama de articole de depozitare include recipiente și borcane de diverse forme și dimensiuni: pentru toate gusturile și pentru toate tipurile de produse.

O nouă tendință modernă în bucătărie sunt borcanele cu capace din bambus. Sunt fabricate din sticlă borosilicată durabilă, iar capacele sunt realizate din bambus de înaltă calitate ecologic. Puteți alege borcane de diferite capacități (volum) și forme: pătrate, rotunde, conice, iar aceasta nu este întreaga listă. Borcanele pătrate sunt deosebit de populare: pot fi plasate unul lângă celălalt, economisind astfel spațiu în bucătărie.

De asemenea, puteți cumpăra borcane cu capace din plastic de o formă specială. Ele pot fi așezate convenabil una peste alta și pot rămâne nemișcate. Acest lucru vă permite să utilizați în mod rațional spațiul din dulapuri.

Toate borcanele de sticlă ARDESTO pot fi spălate în mașina de spălat vase. Dar vă rugăm să acordați atenție: capacele din bambus trebuie spălate numai manual.

Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri