Noi umidificatoare de aer cu ultrasunete Ardesto

Pagina principală Știri Noi umidificatoare de aer cu ultrasunete Ardesto
10.10.2022

Noile modele de umidificator de aer sunt realizate în formă de coloană și din plastic alb rezistent, care este completat de inserții decorative lucioase negre. Design ergonomic cu umplere superioară cu apă, vă permite să controlați cu ușurință nivelul apei din rezervor.

Productivitatea și capacitatea de putere a dispozitivelor este estimată pentru a umidifica aerul într-o încăpere de până la 40 m2. Rezervorul mare de apă de 4 litri și capacitatea de evaporare de 300 ml pe oră permit utilizarea acestui dispozitiv în mod continuu până la 10 ore. Datorită funcționării lor silențioase, aceste dispozitive pot fi folosite în timpul somnului sau al somnului – noile umidificatoare de aer acceptă și o funcție de oprire automată atunci când rezervorul este gol.

Modelul USH-M-BTN-4L-W are o pârghie de comandă mecanică, în timp ce versiunea avansată tehnologic – umidificatorul de aer ARDESTO USH-M-LCD-4L-W are o telecomandă. Ultimul model are, de asemenea, un afișaj LED, temporizator și senzor de temperatură și umiditate încorporat care reglează automat intensitatea evaporării.

Produse din publicare
codul produsului: USH-M-BTN-4L-W
nu este disponibil
 
Ultrasonic air humidifier with mechanical regulation of evaporation intensity, silent operation, 4-liter water tank, ergonomic design with top water filling.
codul produsului: USH-M-LCD-4L-W
689 MDL*
nu este disponibil
 
Ultrasonic air humidifier with LED display, remote control, auto regulation of evaporation intensity, silent operation, 4-liter water tank, ergonomic design with top water filling.
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri