Răcitoare de vin Ardesto: O soluție de calitate pentru păstrarea vinului

Pagina principală Știri Răcitoare de vin Ardesto: O soluție de calitate pentru păstrarea vinului
09.02.2023

Răcitorul de vin Ardesto WCF-M24 este utilizat pentru depozitarea cu grijă a până la 24 de sticle de vin. Este echipat cu rafturi metalice, un panou de control tactil, iluminare cu LED, precum și un sistem de alarmă când ușa este deschisă pentru o perioadă lungă de timp și când temperatura se abate de la normă.

Arată perfect

Corpul metalic este completat de o ușă de sticlă cu filtru UV și inserții din oțel inoxidabil. Spațiul interior este conceput pentru 24 de sticle, iar patru rafturi metalice sunt completate de un suport suplimentar în compartimentul inferior.

Control electronic

Răcitorul de vinuri Ardesto WCF-M24 este proiectat pentru funcționare în intervalul de la 5°C până la 18°C. Pentru control se folosește un panou tactil cu afișaj. Aparatul este echipat cu un sistem de alarmă atunci când ușa este deschisă pentru o perioadă lungă de timp și când temperatura se abate de la normă.

Produse din publicare
codul produsului: WCF-M24
3799 MDL*
nu este disponibil
 
Wine cabinet Ardesto WCF-M24 is designed for safe storage of up to 24 bottles of wine at the same time. It is designed with metal shelves, a touch control panel, LED-backlight, as well as a warning system for prolonged opening of doors and temperature deviations from the norm.
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri