UAG – testare militară la cădere!

Pagina principală Știri UAG – testare militară la cădere!
02.01.2024

Urban Armor Gear are o gamă unică de produse, cu un design luminos și distinctiv, cu o carcasă exterioară dură și un cadru durabil. În ciuda aspectului lor non-standard, forma lor unică oferă o protecție excelentă, reducând în același timp dimensiunea și greutatea. În plus, stratul de protecție previne zgârieturile și zgârieturile. Toate elementele de design lucrează împreună pentru a oferi protecție dispozitivelor dumneavoastră esențiale.

Produsele Urban Armor Gear reflectă măiestria superioară a designerilor și au calități excelente. Inspirate de spiritul aventurii, carcasele Urban Armor Gear sunt concepute pentru a oferi protecție maximă dispozitivelor dumneavoastră. Există un număr mare de cutii, care vor satisface diferite gusturi și nevoi. Datorită paletei largi de culori, carcasele se vor potrivi pe deplin cu stilul tău unic. Combinația perfectă de dimensiuni mici și construcție ușoară este unică și nu repetă caracteristicile altor accesorii.

Carcasele Urban Armor Gear au trecut o serie de teste pentru conformitatea cu MIL STD 810G 516.6. Astfel de cazuri vor fi o achiziție ideală pentru iubitorii de activități în aer liber și sporturi extreme, precum și pentru persoanele care se găsesc adesea în situații în care este necesară protejarea echipamentului.

Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri