ERC în calitate de distribuitor de produse Varmilo!

Pagina principală Produse noi ERC în calitate de distribuitor de produse Varmilo!
17.05.2022

Varmilo este un producător chinez de periferice pentru computer, specializat în tastaturi pentru cei care iubesc lucrurile de înaltă calitate, fiabile și atrăgătoare.

Fondată în 2007, compania este situată în Shenzhen, iar produsele sale sunt disponibile în 40 de țări din întreaga lume.

Tastaturile Varmilo sunt construite la perfecțiune cu materiale premium. Aceasta este o construcție dintr-o singură piesă care va dura mult timp. Suportul cu absorbție a sunetului absoarbe sunetele atunci când este apăsat, făcând experiența de tastare cât mai confortabilă.

Cheile sunt realizate din plastic PBT de înaltă rezistență, folosind tehnologia de sublimare a vopselei cu simboluri gravate pe laterale. Utilizarea colorantului previne uzura simbolurilor și le face intacte la tastare, iar plasticul PBT de înaltă calitate garantează fiabilitate și durabilitate.

Sloganul lui Varmilo: „Keyboard artist”. Fiecare model nu este doar despre tehnologii și fiabilitate, ci și despre o filozofie de design separată.

Summit R2, de exemplu, este o tastatură în stil alpin pentru artiști și jucători. Desenul color de pe plan înfățișează un vârf simbolic înzăpezit în munți, simbolurile alpinismului sunt gravate pe taste, iar pe tasta Enter puteți vedea coordonatele muntelui Galdhøpiggen din Norvegia, a cărui imagine împodobește spatele a tastaturii.

Legenda designului modelului Lovebirds se bazează pe ideea iubirii și pasiunii eterne, iar uriașa moștenire culturală a Chinei - meșteșugul străvechi al porțelanului - a devenit o modalitate vizuală de a reflecta acest mesaj. Varmilo Lovebirds surprinde culorile tradiționale alb și albastru ale creațiilor din porțelan cu modele clasice de păsări și orhidee.

Produse din publicare
codul produsului: VA87MC2W/LLH2RB
nu este disponibil
 
Connection: wired; Interface: USB; Format: Gaming;
codul produsului: VA87MA007A1A2A06A008
nu este disponibil
 
Type: Mechanical; Connection: wired; Interface: USB; Format: Gaming;
codul produsului: VA87MA029A1A2A06A026
2799 MDL*
nu este disponibil
 
Type: Mechanical; Connection: wired; Interface: USB; Format: Gaming;
Meniul
Catalog bunuri
Catalog bunuri